• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Wij zijn elke vrijdag geopend voor de lunch van 11.30 tot 13.30 uur.
Vers gemaakte Panini's en bagels.

Grazie mille

Pizza Gerookte Zalm

Heerlijke vers gerookte zalm, zachte roomkaas, rode ui, kappertjes, extra vierge olijfolie, bieslook en Dille.

 

Pizza Funghi met Burrata

Heerlijke verse Italiaanse paddestoelen, zachte buffalo burrata mozzarella, provolone kaas, extra vierge olijfolie en Basilicum

Pizza Rucula Parmaham met Burrata

Heerlijke verse Italiaanse zachte buffalo burrata mozzarella, rucula en parmaham. Tomaat, Buffalo burrata mozzarella, rucula, parmaham, oregano.

Lunar Labs Trattoria te koop

De winkel met de lekkerste pizza’s van

Vlaardingen staat te koop.

(Het Verhaal)

Ik begon onze Italiaanse trattoria samen met mijn dochter Mae (14 jaar oud) als een project van passie voor het maken van goed Italiaans eten in Vlaardingen. In anderhalf jaar zijn we uitgegroeid tot een zeer goed lopende onderneming die 3 uur per dag, 5 dagen per week geopend is .

Maar wat veel mensen niet weten, is dat Mae een zeer getalenteerde wielrenner is. Ik heb samen met haar veel tijd geïnvesteerd in het wielrennen, trainen en reizen naar wedstrijden in Nederland en andere landen in Europa. De trainingen en races worden meestal  's avonds en in het weekend verreden.

Dit maakt het erg moeilijk om zowel onze Trattoria als het wielrennen te combineren omdat Mae ouder wordt en de trainingen en races in het weekend langer en verder weg van huis zijn.

 

Dat gezegd hebbende, ben ik beschikbaar voor de nieuwe eigenaar om parttime te werken en enkele weekenden indien nodig.

Ook heb ik de complete winkel gebouwd en kan ik helpen met het verhuizen en opbouwen van de zaak op een andere grotere locatie in Vlaardingen met zithoek e.d.

 

Wat je krijgt:

Een zeer goed werkend bedrijf met een goed klantenbestand. Compleet bestelsysteem, internetsite, social media kanalen en mailingservice. 100% turn-key business inclusief training, inventaris en recepten.

Neem bij serieuze interesse contact met ons op.

1/6